HEAD-NYTT-2019-05-17-2.jpg

FOLDER-FRAMSIDAN-2.jpg

SE UNDER EVENT

940x320_premium-makarska.jpg

Upplev höstens jazzfestival i Makarska

Njut av jazz, sol och salta bad på våra specialgjorda jazzresor till Makarska i Kroatien i höst! På plats på några av Apollos hotell kommer bland andra de svenska jazzbanden Papa Pider´s Jazz Band och Hasse Sporres Band att spela!

Under två veckor i höst, 27 september - 6 oktober kommer Makarska Autumn Leaves International Jazzfestival att bjuda på massor av gratis konserter på olika hotell, restauranger och uteserveringar i centrala Makarska. Staden på den kroatiska rivieran som är känd för sin fina hamnpromenad och livliga nöjesliv. Festivalen kommer att bjuda på konserter, såväl inomhus som utomhus, till både frukost, lunch och middag. Apollo kommer att flyga ner skandinaviska jazzmusiker, däribland svenska jazzbanden Papa Pider´s Jazz Band och Hasse Sporres Band, som kommer spela på flera av Apollos hotell. Bland annat kommer populära Romana Beach Resort att förvandlas till ett "jazzhotell" med jazzspelningar varje kväll.

Så ta chansen nu och boka flyg och hotell med Apollo för att ta del av festivalen på plats. Du kan åka från Arlanda och Göteborg, med avresa 26 eller 29 september. Se avgångar och hotell i listan nedan.

Musiker från Sverige, Norge och Danmark

Sverige: Hasse Sporre Band, Papa Pider´s Jazz Band
Norge: Røshnes Jazzband, A twist of Cole, Quartet de Fromage with Johanna Winther,
Marlen trio, Hege Saugstad trio, Ann Helen Hjemli Quartet, Frides kvartett,
Clarinuts, Tricia Boutté with Jan Inge Melsæter sextet, New Orleans JazzCab, Millenburg Joys jazz Quintet
Danmark: Live Foyn Friis with Copenhagen Cats

Listan över musiker kan komma att ändras före avresa.

FÖR NÄRMARE INFO OM RESAN OCH AVGÅNGAR KLICKA HÄR